Archief van
Categorie: De Cabal

De wereldwijde elite die de geheime schaduwregering vormt noemen we ook wel de Cabal.

De kerk van Satan

De kerk van Satan

De Church of Satan is een internationale modern satanistische organisatie met het hoofdkwartier te New York. De kerk werd op 1 mei 1966 opgericht door Anton Szandor LaVey. De dag van oprichting staat traditioneel in verband met de heksensabbat. Leden zijn minimaal 18 jaar en hebben betaald voor hun lidmaatschap.

www.churchofsatan.com

Binnen de Church of Satan zijn Grotto’s actief en organiseren regelmatig rituelen voor haar leden. In Amsterdam bevindt zich de Grotto Magistratis Amsterdam.

De Kerk van Satan organiseert elke maand een informatie avond. De locatie is op loopafstand van het Centraal Station, Amsterdam.

Meer informatie www.dekerkvansatan.nl

De website Satanisme.nl is overigens verdwenen, maar is nog wel te vinden op archive.org (klik hier)

De geheime seksfeesten van de elite

De geheime seksfeesten van de elite

Wat is de connectie tussen het ITNJ en Eyes-Wide-Shut-type feesten? Dit zijn elite seksfeesten met bloedmooie vrouwen in lingerie of ontbloot bovenlijf, Venetiaanse maskers, champagne en orgies in statige herenhuizen.

Deze seksfeesten voor de ultrarijken lijken een glamoureuze wereld waar men zich grenzeloos kan uitleven. Toch blijken deze elite clubs verweven te zijn met een duistere onderwereld. De oprichter van een aantal Engelse geheime clubs zal menigeen verbazen…

Lees hier het hele artikel…

Bron: ellaster.nl/