Archief van
Categorie: Corona

De Corona crisis

Shockerende bekentenissen van wereldgezondheidsambtenaren over de veiligheid van vaccins.

Shockerende bekentenissen van wereldgezondheidsambtenaren over de veiligheid van vaccins.

Op 2 en 3 december kwam de top van de WHO bijeen in Genève voor een ‘Global Vaccine Safety Summit’. Deze bijeenkomst is gefilmd en daaruit blijkt dat het gesprek van de wetenschappers achter de schermen een totaal ander verhaal verteld, dan wat de burger te horen krijgt over het onfeilbare vaccinatieprogramma…

Nederlands ondertitelt

Bron: The HighWire with Del Bigtree

Kritiek en alternatieven voor de Coronadictatuur!

Kritiek en alternatieven voor de Coronadictatuur!

Kritisch filosoof en theatermaker Ab Gietelink behandelt een overzichtelijk mediacollege met PowerPoint de astronomische kosten van het Coronabeleid.

– De diepe economische crisis, de opschorting van de grondrechten , de psychologische angsttrauma’s het welzijnsverlies en de ondergang van de toekomstagenda.
– De ernstige fouten en tunnelvisie bij gezondheidszorg en politiek.
– De media die faalt in het stellen van Kritische vragen
– Wat moet er in Nederland nu gebeuren?
– Zweden lijkt een vrijzinnig alternatief.


Bron: Cafe Weltschmerz

Virussen komen niet van buitenaf…

Virussen komen niet van buitenaf…

Lieuwe van der Tuin, orthomoleculair therapeut, wil ik u graag uitleggen dat virussen niet van buitenaf komen maar worden zichtbaar cq actief als het lichaam niet in evenwicht of niet in symbiose is.

Virussen, bacteriën en schimmels noemen we bacillen. Bacillen zijn overal, waar een ziektehaard is, daar voelen ze zich goed! Om het goed uit te leggen heb ik de hulp ingeroepen van Rudolf Steiner.

We wisselen steeds af: bij het inademen met levenslucht en bij het inademen met de doodslucht. En ziet u, nu is het interessant te zien hoe dit leven en sterven bij de mens binnenkomt. Opdat u dit kunt begrijpen wijs ik erop dat in de hele natuur overal levende wezentjes voorkomen: bacteriën, virussen en schimmels. Telkens wanneer we in de lucht lopen, vliegen er ontelbaar veel van die kleine wezentjes rond. Als we een willekeurige spier uit een dier nemen, leven daarin ontelbaar levende wezentjes, ja, die wezentjes hebben de eigenschap dat ze zich enorm voortplanten. Nauwelijks is er ergens een, of er kunnen, juist van de kleinste, al miljoenen zijn; zij vermeerderen zich enorm. Daarop berusten immers de zogenaamde infectieziektes.

Niet dat deze kleinste levende wezentjes de ziekte veroorzaken, maar wanneer iets in ons ziek is, dan voelen deze kleinste levende wezentjes zich zeer goed. Zoals de plant in de mest, zo voelen deze levende wezentjes zich goed in onze zieke organen. Ze verblijven daar graag. Iemand die beweert dat van deze kleine wezentjes de ziekte afkomstig zijn, die bijvoorbeeld zegt: de griep komt door de griepbacillen, of het CORONA komt van de CORONAVIRUS enzovoort, die gene is natuurlijk net zo slim als iemand die zegt dat de regen door kwakende kikkers komt. Natuurlijk, wanneer het regent kwaken de kikkers, omdat zij het merken, omdat ze immers in het water zitten dat door de regen in beweging is gebracht. Maar kikkers brengen de regen niet. Evenmin brengen de bacillen de griep; maar ze zijn daar waar de griep is, net zo als de kikkers op een onverklaarbare wijze te voorschijn komen wanneer het regent. Nog een mooi voorbeeld die ik tegen kwam, dit is van de fruitvliegjes. Fruitvliegjes heb je normaal gesproken niet bij je fruitmand. Zodra er een rotte appel is, dan komen ze in grote getale. Haal je dan de rotte appel weg, dan heb je nog dagenlang last van fruitvliegjes. Deze zitten als je goed kijkt NIET op de gezonde appels, maar op je muur. Ze zijn er immers om de rotheid op te ruimen, daar leven ze van. Appels kunnen elkaar aansteken, maar dat komt niet door de fruitvliegjes !! Het gekke is waar komen ze vandaan!

Nu zijn fruitvliegjes geen virussen. Maar de oorzaak van ziek worden ligt in de conditie van de mens zelf. Zorgt deze goed voor zichzelf, heeft hij goede weerstand, of ondermijnt hij zijn natuurlijke weerstand door teveel stress, zorgen, angst, of vraagt zijn leven om andere keuzes….. De weerbare mens hoeft niet ziek te worden. En als hij ziek wordt is dat een poging van het Leven en het lichaam om de mens iets te leren dat er iets anders kan dan hij tot dan toe in zijn repertoire had….

Dus enerzijds mag je niet zeggen dat het onderzoek naar bacillen geen zin heeft. Het heeft het nut dat men weet dat de kikkers kwaken wanneer het regent. Men mag dus niet het kind met het badwater weggooien en zeggen dat het onderzoek naar bacillen onnodig is. Maar men moet anderzijds weten dat de bacillen niet de ziekte veroorzaken. Anders zal men nooit juist oordelen als men altijd maar zegt: voor de cholera heb je bacillen, voor de griep zijn bacillen enzovoort. Dat is uiteraard louter luiheid omdat mensen de werkelijke ziekteoorzaken niet willen inzien of onderzoeken. Als je dit in je laat doorwerken, en als je dit kan begrijpen dan zie je deze Corona pandemie met hele andere ogen. Ik moet u wel zeggen dat helaas velen van ons dit niet kan bevatten, deze mensen zitten nog in de veronderstelling dat bacillen van buitenaf komen. Deze stelling/ onderzoeken komen van Louis Pasteur, deze Pasteur heeft op zijn sterfbed bekend gemaakt dat hij zijn onderzoeken heeft vervalst. De farmaceutische industrie heeft de stelling van Pasteur aangehouden, en vaart er wel bij.

Het gevaar komt van buitenaf, zo komen we aan medicijnen, vaccin enz, vanaf dat moment is de gezondheid van de mensen hollend achteruit gegaan.

Lieuwe van der Tuin

Naar Facebook account van Lieuwe