Archief van
Categorie: Nieuwe Wereld Orde

NWO

Agenda 21, is dat niet een andere term voor de Nieuwe Wereld Orde?

Agenda 21, is dat niet een andere term voor de Nieuwe Wereld Orde?

Agenda 21: Een einde aan armoede, de planeet beschermen en de levens van alle mensen verbeteren en beschermen. Dat klinkt prachtig! Wie kan daar op tegen zijn? Toch blijkt er een duistere agenda schuil te gaan achter de Agenda 21 voor duurzame ontwikkeling van de Verenigde Naties.

Agenda 21 is een programma van de Verenigde Naties met betrekking tot duurzame ontwikkeling voor de 21e eeuw. Het is een allesomvattend actieplan dat globaal, nationaal en lokaal door organisaties van de VN, de overheden, en de belangrijkste organisaties op elk gebied waarbij de mensen het milieu beïnvloeden moet worden nageleefd. Tijdens de VN-conferentie inzake Milieu en Ontwikkeling die in 1992 in Rio de Janeiro werd gehouden, keurden 179 overheden het programma goed.

Klik hier voor het hele artikel…

Bron: Ellaster.nl

Een andere kijk op de waarheid

Een andere kijk op de waarheid

Indigo Revolution is in januari 2010 ontstaan om een alternatief te bieden voor mensen die genoeg hebben van het dualistische landschap van de alternatieve media binnen Nederland. Dat de mainstream media eenzijdig is, en één of meerdere agenda’s dient dat was altijd wel duidelijk. Maar ook de alternatieve media in Nederland is eenzijdig en dient vaak een agenda. De ene helft bestaat uit de zogenaamde licht en liefde new age kerk. Te herkennen aan het simpele feit dat deze media alles (te) positief benadert. De andere zijde is de zogenaamde bangmaak media. Te herkennen aan het feit dat ze overal een complot in zien, en eigenlijk geen weg uit de zogenaamde ellende bieden die zij beschrijven. Beide stromingen hebben als overeenkomst dat ze al hun macht uit handen geven aan een externe partij.

Indigo Revolution is ontstaan om ook deze Matrix te ontmaskeren, en om mensen een goed alternatief te bieden, met wel oplossingen, en geen macht meer uit handen geven aan het externe. Wij zijn allemaal onze eigen leider, we hebben alles wat we maar nodig hebben al in ons zitten, alleen zijn we dat vergeten. We hebben geen ‘god’, ‘bron’, ‘engelen’, ‘geascendeerde meesters’, ‘buitenaardsen’, of zogenaamd democratisch gekozen ‘leiders’ en ‘politici’ nodig om voor ons te denken en te beslissen. Nee, wij zijn zelf diegenen waar we al die tijd op gewacht hebben. Wij zijn hier allemaal met een reden, en die reden zijn wij zelf. Het heeft geen zin om in de slachtofferrol te kruipen, wij wilden dit allemaal zelf zo ervaren.

Indigo Revolution biedt naast vele bewustmakende artikelen en video’s, ook de oplossingen om weer zelf de touwtjes in handen te nemen en zelf de controle over het stuur weer over te namen. Wij zijn altijd al geweest, hebben geen begin en geen einde, er is niets of niemand die beter dan ons is, of boven ons staat. Wij zijn oneindig en hebben deze werkelijkheid samen gecreëerd met dit Universum.

Indigo Revolution trapt graag tegen de zogenaamde ‘heilige’ huisjes. Wij denken enkel buiten de box. Wij zien hoe we beïnvloedt worden van buitenaf. Indigo Revolution onthult, ontmaskert, informeert, en draait niet om de hete brei heen. Indigo Revolution gaat verder en dieper dan welke website dan ook. Waar anderen stoppen, beginnen wij. Zonder agenda en zonder angst. Wij zijn onze eigen leiders, en wij proberen dat via deze website over te brengen. Niet vanuit een spirituele arrogantie dat wij alles beter weten, maar vanuit de visie dat ieder mens uniek is, en ieder mens haar of zijn eigen pad bewandelt hier op Aarde. Kortom: Indigo Revolution staat voor authenticiteit en handelen uit je eigen kracht.

Micky van Leeuwen

Ga hier naar de website Indigo Revolution…

Bron: Indigo Revolution

De nieuwe wereldorde

De nieuwe wereldorde

Eén overheid voor de hele wereld. Alle zeven miljard mensen onder de regering van een select groepje personen. Achter de schermen zou volgens sommigen al hard worden nagedacht over het samenstellen van een globale regering, eentje waarin wij niets te zeggen hebben.

Ik schrijf dit artikel omdat er mijns inziens een versimplificering aan de gang is van de complotkunde. Dit artikel biedt voor de vaste lezers van deze website niets nieuws. Ik ga in dit artikel lang niet zo diep en ver als ik normaliter op deze website doe, dit artikel is bedoeld voor diegenen die via de alternatieve media over de zogenoemde ‘Nieuwe World Order’ oftewel ‘NWO’ hebben gehoord of gelezen, en verder zijn gaan zoeken op het internet naar informatie over deze ‘New World Order’. Voor diegenen kan dit artikel een instappunt zijn om echt dieper in de materie en in jezelf te gaan duiken. Want hetgeen wat je in de alternatieve media hebt gelezen of gehoord over de NWO is een vangnet om mensen een bepaalde (foutieve) richting in te sturen.

Micky van Leeuwen
25-11-2019

Lees hier het hele artikel…

Bron: Indigo Revolution