Archief van
Categorie: Mijn Eigenweg

Inzichten die ik verkrijg door het observeren van wat er in de wereld gebeurt. Dat kan van dag tot dag verschillen omdat ik het van diverse kanten bekijk.

Heb respect voor elkaar

Heb respect voor elkaar

Op dit moment zie ik twee tegenpolen: Dat wil zeggen:

  1. Mensen die uitsluitend vertrouwen op wat er via de mainstream-media en door de overheid wordt voorgeschoteld;
  2. Mensen die ontwaken en daar geen genoegen nemen, maar zelf opzoek gaan naar informatie over wat er nu werkelijk aan de hand is.

Waarschijnlijk bent u inmiddels ook ‘wakker’ geworden of was u dat al en bent u opzoek naar uw eigen waarheid; Een balans tussen wat u wel of niet voor waarheid aanneemt.

Heb echter altijd respect voor andermans mening. Probeer een ander niet ‘wakker’ te schudden en probeer ze niet van uw eigen waarheid te overtuigen. Dat zal hoogstwaarschijnlijk ontaarden in een felle discussie, waarbij u de kans loopt dat de kloof tussen u beiden alleen maar zal versterken. Dat kan zelfs uw vriendschap kosten.

Zij zullen, net als u, hun eigen pad moeten volgen. U mag ze daar niet bij pushen, hoe graag u ook zou willen. U kunt hooguit uw bevindingen met ze delen, maar ga geen discussie aan. Zij zullen zelf moeten ‘ontwaken’ en in hun eigen tempo tot inzicht moeten komen,
…of niet. En ook dát is goed.

Kortom; ik zou een klemmend beroep op u willen doen:
Verlies degene niet uit het oog die volgens uw visie nog moeten ‘ontwaken’. Blijf met ze in contact en vraag geregeld hoe het met ze gaat. Toon begrip en compassie voor hun waarheid, zonder steeds maar over uw eigen waarheid te spreken. Troost ze als ze het moeilijk hebben.
Met andere woorden: geef ze de ruimte en tijd om zelf te ‘ontwaken’.

Alleen dán kunt u er echt voor ze zijn.

Namasté

Lock-down = Cooling-down

Lock-down = Cooling-down

En ineens, valt het muntje: We hebben geen lock-down, maar een cooling-down. Mag voor mij in dat geval nog wel even zo blijven, als ons dat tenminste definitief terug brengt naar het bewustzijn van ons bestaan. De natuur krijgt weer lucht om op adem te komen en ik en jij worden ons weer bewust van het ‘wij’ zijn.

Prachtig.

Het Corona-virus,
ach, hoe het ook is ontstaan doet even niet ter zake. Het verspreid zich op een natuurlijke manier via de luchtwegen en ontneemt degene die er écht ziek van worden de zuurstof in hun longen.

Maar datzelfde hebben wij de natuur decennia lang ook aangedaan door zuurstof aan de atmosfeer te ontnemen door o.a. de alles vernietigende boomkap, CO2 uitstoot, om nog maar te zwijgen over van alles wat wij elkaar aandoen zoals machtsspelletjes, wellust, oorlogen en verzin het maar.

De natuur, waar wij overigens ook een heel klein deel van uitmaken (en wat nogal eens wordt vergeten), brengt zichzelf daarmee weer terug in balans. Zo is de natuur nu eenmaal.

Er zijn misschien nog heel veel sterftecijfers nodig om die natuurlijke balans weer op aarde tot een acceptabel niveau terug te brengen, maar dit inzicht ontneemt mij in ieder geval mijn angst voor wat nog komen gaat. Toen het muntje eindelijk bij mij viel dacht ik bij mijzelf: “Ja, Natuurlijk!!!”

Namasté.

Een regenboog van hoop

Een regenboog van hoop

Herkent u dit? Door alle berichten via de mainstream- en multimedia ziet u zo langzamerhand door de bomen het bos niet meer…
Ik volg daarom Mijn Eigenweg in de zoektocht naar een nieuwe toekomst, hoe die er uiteindelijk ook uit zal zien.
Het waarheidsgehalte van mijn geplaatste berichten ligt echter geheel bij uzelf.
Kortom, neem wat u toekomt en doe er uw voordeel mee.


De corona-crisis levert veel angst op. Niet alleen angst voor het virus, maar ook angst voor de Nieuwe Wereld Orde-agenda die versneld ingevoerd wordt. 

Anderen denken dat we vlak voor een doorbraak zitten en de vrijheidsbeweging aan momentum wint. Deze tegenstrijdigheid leidt ook tot verwarring.

Dit prachtige artikel door Ellaster.nl m.b.t. de natuur en het ontwaken is zeker de moeite waard.

Lees hier het originele artikel …

Bron: Illaster.nl