Archief van
Maand: april 2020

De kerk van Satan

De kerk van Satan

De Church of Satan is een internationale modern satanistische organisatie met het hoofdkwartier te New York. De kerk werd op 1 mei 1966 opgericht door Anton Szandor LaVey. De dag van oprichting staat traditioneel in verband met de heksensabbat. Leden zijn minimaal 18 jaar en hebben betaald voor hun lidmaatschap.

www.churchofsatan.com

Binnen de Church of Satan zijn Grotto’s actief en organiseren regelmatig rituelen voor haar leden. In Amsterdam bevindt zich de Grotto Magistratis Amsterdam.

De Kerk van Satan organiseert elke maand een informatie avond. De locatie is op loopafstand van het Centraal Station, Amsterdam.

Meer informatie www.dekerkvansatan.nl

De website Satanisme.nl is overigens verdwenen, maar is nog wel te vinden op archive.org (klik hier)

Agenda 21, is dat niet een andere term voor de Nieuwe Wereld Orde?

Agenda 21, is dat niet een andere term voor de Nieuwe Wereld Orde?

Agenda 21: Een einde aan armoede, de planeet beschermen en de levens van alle mensen verbeteren en beschermen. Dat klinkt prachtig! Wie kan daar op tegen zijn? Toch blijkt er een duistere agenda schuil te gaan achter de Agenda 21 voor duurzame ontwikkeling van de Verenigde Naties.

Agenda 21 is een programma van de Verenigde Naties met betrekking tot duurzame ontwikkeling voor de 21e eeuw. Het is een allesomvattend actieplan dat globaal, nationaal en lokaal door organisaties van de VN, de overheden, en de belangrijkste organisaties op elk gebied waarbij de mensen het milieu beïnvloeden moet worden nageleefd. Tijdens de VN-conferentie inzake Milieu en Ontwikkeling die in 1992 in Rio de Janeiro werd gehouden, keurden 179 overheden het programma goed.

Klik hier voor het hele artikel…

Bron: Ellaster.nl