Heb respect voor elkaar

Heb respect voor elkaar

Op dit moment zie ik twee tegenpolen: Dat wil zeggen:

  1. Mensen die uitsluitend vertrouwen op wat er via de mainstream-media en door de overheid wordt voorgeschoteld;
  2. Mensen die ontwaken en daar geen genoegen nemen, maar zelf opzoek gaan naar informatie over wat er nu werkelijk aan de hand is.

Waarschijnlijk bent u inmiddels ook ‘wakker’ geworden of was u dat al en bent u opzoek naar uw eigen waarheid; Een balans tussen wat u wel of niet voor waarheid aanneemt.

Heb echter altijd respect voor andermans mening. Probeer een ander niet ‘wakker’ te schudden en probeer ze niet van uw eigen waarheid te overtuigen. Dat zal hoogstwaarschijnlijk ontaarden in een felle discussie, waarbij u de kans loopt dat de kloof tussen u beiden alleen maar zal versterken. Dat kan zelfs uw vriendschap kosten.

Zij zullen, net als u, hun eigen pad moeten volgen. U mag ze daar niet bij pushen, hoe graag u ook zou willen. U kunt hooguit uw bevindingen met ze delen, maar ga geen discussie aan. Zij zullen zelf moeten ‘ontwaken’ en in hun eigen tempo tot inzicht moeten komen,
…of niet. En ook dát is goed.

Kortom; ik zou een klemmend beroep op u willen doen:
Verlies degene niet uit het oog die volgens uw visie nog moeten ‘ontwaken’. Blijf met ze in contact en vraag geregeld hoe het met ze gaat. Toon begrip en compassie voor hun waarheid, zonder steeds maar over uw eigen waarheid te spreken. Troost ze als ze het moeilijk hebben.
Met andere woorden: geef ze de ruimte en tijd om zelf te ‘ontwaken’.

Alleen dán kunt u er echt voor ze zijn.

Namasté

Reageren is niet mogelijk.