Adrenochrome gebruikt kinddonoren

Adrenochrome gebruikt kinddonoren

ADC BLACK PAPER

De Adrenochrome (C9H9NO3) -verbinding wordt gesynthetiseerd door de oxidatie van adrenaline, afkomstig uit het bloed van menselijke kinderen. ADRENOCHROME is het puurste product op de markt, geoogst uit internationale toeleveringsketens van kinderdonoren.

ADC RITUEEL

Sinds immorele tijden is bloed verbonden met jeugd, vitaliteit en onsterfelijkheid. Met name het bloed van kinderen en maagden is al lang bekeerd vanwege zijn levengevende eigenschappen – zowel als een offergave als als een ritueel op te nemen substantie.

Mythologie en geschiedenis vereren elk de symbolische en materiële eigenschappen van bloed. Ze verbeelden het als een levenselixer, uitgebracht op het moment van overlijden. Het morsen van bloed, zowel symbolisch als ritueel, is onlosmakelijk verbonden met het verwerven van kennis over redding, eeuwig leven en de relatie van de mensheid met het goddelijke.

Naast de spirituele dimensie, brengt de viscerale aard van bloed het in lijn met de honger naar macht en rijkdom op ons aardse niveau. De fysieke en spirituele eigenschappen van bloed zijn niet te onderscheiden, door bloed verbonden door een cyclus van dood en wedergeboorte. De menselijke geschiedenis is cyclisch en bloed is de lijm die alles met elkaar verbindt.

Adrenochroom is de chemische verbinding met de moleculaire formule C9H9NO3 die wordt gesynthetiseerd door de oxidatie van adrenaline in de bloedbaan. Het is een krachtig verjongend, psychotroop elixer dat wordt geoogst uit de pijnappelklier van kinddonoren.

De inherente moeilijkheid van de vermeerdering en extractie van adrenochroom, maakt het al lang een zeer exclusief product en de provincie van vampirische elites. De ADRENOCHROME Foundation wil de marktkapitalisatie van adrenochroom vergroten.

Hoewel de hoge consumptie van adrenochroom beperkt blijft tot de hogere regionen van de samenleving, zal de chemische verbinding uiteindelijk via ADC-munt ter beschikking worden gesteld aan een breder klantenbestand.

Bron:
Letterlijk overgenomen en vertaald van de website: Adrenochrome.net
Waarschuwing: kan als zeer schokkend worden ervaren!

Reageren is niet mogelijk.